Seva 2
4+ - 351 - stavebnice SEVA 2 Stavebnice: 351 dílků ve dvanácti druzích. To je Seva 2. Postavte si třeba letadlo si otáčející vrtulí, nebo něco jiného co vás napadne. Počet dílků je dostačující pro... více »
od 280 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- velmi variabilní stavebnice
- podporuje fantazii dítěte
- rádi si s ní hrají i dospělí
- dá se vytvořit téměř cokoliv vás napadne, nemusíte čerpat nápady jen z obrázků
před léty to byla jedna z nejmilejších stavebnic mého syna, nyní - doufám bude nejmilejší i pro mého vnuka :-)
jak vnuk poroste, určitě budu dokupovat další - složitější varianty
- hračka z mého dětství dostupná i nyní
- možnost postavit cokoli (nábytek, autíčko, ....)
Byl to dárek pro synovce, mě i manžela zaujala stavebnice z našeho dětství. Možnost stavět z ní téměř cokoli, přes nábytek, autíčka, kolotoče, ad. Líbí se mi, že se dá různě kombinovat, např. Seva 1,2,3 a Seva pro dívky, dají se dokoupit náhradní dílky.
Určitě tuto stavebnici koupíme i našim dcerám.
Lucie Kozlovská
Přidáno: 29. srpna 2011
- největší plus - neomrzí, vždy je možnost vymyslet a postavit něco nového
- rozvíjí fantazii
- česká kvalita
- rozumná cena
- tyčky a kolečka se brzo postrácí, uvítala bych možnost přikoupení
Sevu 2 dostal syn ve 3letech a je to jeho nejoblíbenější hračka už skoro tři roky! I když už zdaleka nemá všechny dílky, dokáže z ní postavit snad cokoli. Fantazii se meze nekladou a to je pro mě největší přínos. Ani lego nemá šanci, pokud máte doma sevu. Loni jsme na Vánoce koupili Lego a leží ve skříni, takže letos se vracíme k oblíbené Sevě.
- klasická stavebnice s širokou variabilitou
- trénuje zručnost a fantazii, prostorovou představivost
- učí technické základy
- malé kousky nevhodné pro příliš malé dětičky
originální a klasická stavebnice známá po léta
nesmí chybět v žádné komodě s hračkami - ani v té holčičí!!
naučí vnímat prostor a technické parametry
tříbí fantazii a jemnou motoriku
- Seva 2 navazuje na Seva 1, má o hodně víc dílků , dá se z ní postavit spousta nádherných staveb.Cena je přijatelná.
Stavebnice Seva je naprosto skvělá. Zvládnou ji už malé děti. Dílky se snadno spojují i oddělují. Velice rozvíjí zručnost a fantazii dětí.
A nejlepší na ní je, že je to český výrobek.
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí