Seva Stavitel
4+ - 298 - stavebnice SEVA Stavitel - NEW (Seva): Seva je známá a velice originální, česká, polytechnická stavebnice. S dostatkem dílků je možné s ní postavit podstatě cokoli. Její koncepce je... více »
od 331 Kč
0% | (0) | |
10% | (2) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Seva Stavitel
- tohle byl dárek vybraný především z pedagogického hlediska, ne jen řádění, ale též rozvoj osobnosti. prostorová představivost, jemná motorika, fantazie, to vše a víc zde funguje.
- trošku špatně drží destičky, chce to opravdu přesné spojování, šestileté dítě s tím má malinko problém
stavebnice je pěkná, plní očekávání, nabízí nové možnosti stavění díky novým dílkům. doporučuji
Karlin
Přidáno: 4. prosince 2011
- - chybí návod/postup na sestavení jednotlivých strojů, proto si maloktere dite s tim dokaze poradit bez dospelaka
- - motivační obrázky na krabici nejdou z obsahu v krabici sestavit
. . .za poměrně vysokou cenu "málo muziky" pouze rozčarovámí. S jinými stavebnicemi si děti hravě poradí a zabaví se SAMI.
Anonym
Přidáno: 3. července 2011
- dílky u sebe vůbec nedrží
- ostré hrany
- složitost stavebnice
- nelogický návod
- otřepy na dílcích
Syn tuto stavebnici dostal od příbuzných. Skládání mu vydrželo 2 dny. Poté jsem zkoušel traktor postavit sám podle návodu. To se mi ovšem nepovedlo. Neustále se stavebnice rozkládala a rozpadala.
LEGO je ve všech směrech mnohem lepší stavebnice
- Pěkná stavebnice s novými prvky stavebnic SEVA.
- Snadno smontovatelné - i pro menší děti.
- Pro produkt jsme se rozhodli, protože se synovi líbí stavební stroje.
Tento produkt jsme si vybrali jako doplněk k SEVA JUMBO 3, protože se synovi líbí stavební stroje.
Se stavebnicí je lehká manipulace a dokáže s ní stavět i náš dvouletý syn.
Stavebnici doporučuji dále, protože ho znám již ze svého dětství a mám na něj nejlepší vzpomínky (tedy ne přímo s tímto druhem, ale klasickou SEVA).
Myslím si, že cena by za kvalitu tohoto výrobku mohla být i vyšší.
- Speciální dílky oživující modely. Kavlita zpracování.
- Stručný návod.
- Díly volně v krabici, bez pořadadače, které byly u menších/starších sad.
Vidím tuhle stavebnici jako vhodný předstupeň např. k Merkuru. Pro menší děti, které ještě nemají motoriku a trpělivost na malé šroubky.
Menší modely lze sestavit i rozebrat velmi rychle.
Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí