Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Seva
tyto stavebnice nezklamou, děti se s ní bezvadně zabaví a zvládnou si postavit oblíbenou hračku
- Skvělá stavebnice
- Stejně dobrá jako Lego a levnější.
- pěkná stavebnice ,syn si se stavebnici vyhraje
splnila očekávání
- Deti to moc bavi
- Velké množství kostek
- Zábava na dlouhé hodiny
- Stavění podle fantazie i podle přehledných návodu.
- Součást balení mohlo být více návodu
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- dárek
Super stavebnica, praktický úložný box, aj bez priloženého plániku na stavanie si syn dokáže poskladať množstvo stavieb. Kvalitná, odolná stavebnica.
Je to dobrá stavebnice
Krásná stavebnice s mnoha součástmi, vyhraje si celá rodina.
- kvalitní výrobek
- tradice
Doporučuji pro všechny kluky i holky.
Chlapec je spokojen
- ok
- ko
Bezva stavebnice u které se pobaví i dospělý. Děti baví skládat daleko více než Lego, protože se jim dílky snadněji skládají a rozebírají.
Z této stavebnice lze postavit podle fantazie cokoli je moc pěkná
- Dcera byla nadšená
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Skvělá stavebnice. Kluci byli nadšení a skládání jim šlo velmi dobře. Výrobky jsou dostatečně velké a lze si s nimi na rozdíl od Lega lépe hrát.
- V návodu doporučené spoje na kola by mohly být jiné. Při jízdě kola vypadávají.
Výborná stavebnice. Trochu mě mrzí, že kvůli prodeji dalších stavebnic SEVY s menším počtem dílků nejsou zde části, ze kterých by bylo možno sestavit další stavební stroje, které se od uvedených v této stavebnici liší v jednotlivostech.
Kdyby to stálo o 200 - 300 Kč více a přibyly potřebné dílky, bylo by to bezchybné.
Chcela som darček pre vnuka a my ako deti sme mali takú stavebnicu ,tak som kúpila aj jemu.Dufam, že bude spokojný. Má to veľa časti a za výhodnú cenu . Ďakujem.
Stavebnici znám z dětství, nyní jsem objednala pro vnučku, zatím ji nevyzkoušela, tak nemám odezvu dnešní generace.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »