Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Seva
Tento produkt jsem si vybrala protože si s touto stavebnicí hráli i moje děti.Dnes si s ní hrají vnoučata je krásné se dívat jak staví a rozvíjejí svoji fantazii,zabaví je to na celé hodiny.Doporučuji každé mamince i babičce jako dárek já vím že tato stvebnice je finančně dost náročná ale stojí za to si ji pořídit.Zakoupila jsem ji na Eberry kde jí mají nejlevnější Děkuji Helena
Stavebnice super...
ok
- Vojenská tématika
- Spousta kostiček a variabilita
- pěkné provedení
- Bohužel nám dorazil prasklý box po celé délce.
SEVA je naše oblíbená stavebnice, máme už 2 velká balení, vojenské chybělo.
Máme už druhou stavebnici, kluci spokojení.
Výborný nápad, tato náhradní sada. Oživila dvacet let starou stavebnici.
- Klasická stavebnice mého dětství, tak jak si ji pamatuji, kromě pár nových typů elementů, které tenkrát (80. léta) nebyly k dispozici, děti si stavebnici okamžitě oblíbily
- Spojování jde dost ztuha, ale předpokládám, že se to časem trochu ochodí... čtyřleté dítě může mít na začátku trochu problém s rozebíráním (sestavování je v pohodě) pevnějších spojů a hrozí vylomení, ale na to časem získá sílu a ten správný grif :-)
Nerozbaleno , bude to dárek k Vánocům ,po předešlých zkušenostech , doufám, že se bude líbit
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Dobrá stavebnice
lze sestavit více možností a ne jenom jednu věc,
- Vnuk je velice spokojený.
- Jednoduchost manipulace
Výborná, kreativní stavebnice.
- Ze stavebnice je možné stavět různé věci, ne jen podle návodu.
Jedná sa o stavebnicu a tak treba aj k tomuto produktu pristupovať. Čo sa týka elektrickej časti dobre riešená. Motor baterie... Prst hore.
Produkt kvalitní, velmi dobrá pomůcka pro děti.
Vše OK
Podle přiloženého plánku to 6-ti leté dítě bez zkušeností s tímto typem stavebnice samo nepostaví
Ale jinak velká radost!! Hlavně ty nápravy! Moc se klukům líbí, že auta zatáčí máme spoustu typů, ale Army vede
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »